Wednesday, December 15, 2010

Foreplay Gandakan Keseronokan Hubungan Seks

Hari ni Cik Kema nak cite pasal hal rumahtangga skit, pasal foreplay. Tau ke idak amendanye foreplay ni? Cik Kema tak delah reti sangat nak bercerita pasal aktiviti ni.. tapi   foreplay ni merupakan aktiviti yang menyeronokkan bagi pasangan yang dah kawin yer..diulangi untuk yang udah berkahwin atau sudah bernikah yer. Nanti bila bagitau dah kawin..ade plak  yang menjawap..saya dah kawin..nikah je blom..ha..manyak canteekkk...


Foreplay atau aktiviti pemanasan global sangat penting dalam hubungan suami isteri. Aktiviti ini merupakan bahagian yang paling nikmat untuk menggandakan keseronokan atau menaikkan nafsu sebelum hubungan intim. Sebagai pasangan suami isteri..bukan pasangan kekasih yer... masing-masing mempunyai peranan dan tahap keseronokan dalam aktiviti ini. Bagi si isteri janganlah hanya mengharapkan suami saja untuk membelai dan bermesra, tetapi turut juga memberi layanan terbaik agar perhubungan suami isteri lebih dinikmati dan keseronokkan dapat digandakan lagi..tak gitu?

Sexual Foreplay Tips

Di sini hendaklah Cik Kema kongsikan bersama beberapa tip untuk menggandakan keseronokkan foreplay ni.

Tip 1: Jangan Tergesa-gesa
Ambil masa. Ingat, apa saja yang dilakukan akan meningkatkan keseronokan dan orgasma pasangan di mana anda bebas untuk mengalami orgasma sepanjang tempoh bersama.

Tip 2: Hidupkan Suasana
Suasana akan menerangkan segala-galanya. Muzik yang romantik, cahanya lilin dan haruman yang membangkitkan rasa, mampu menghidupkan mood. Jangan ketepikan juga penggunaan fabrik sutera, satin dan velvet akan menyebabkan anda berdua sukar dipisahkan.

Tip 3: Tinggalkan Stress
Ini bukan masanya untuk berbicara mengernai kerja yang bertimbun-timbun di pejabat atau apa jua masalah yang timbul. Ketepikan sebentar perkara-perkara serius di masa yang lain. Kalaupun terpaksa berbincang, janganlah sewaktu anda dan pasangan sedang berdua-duaan di tempat tidur.
bergurau senda dengan  pasanganmu
Tip 4: Jangan Bersikap Diktator
Meminta tolong, satu perkara. Tetapi mengarahlan suami pula adalah suatu yang berbeza. Jdi kalau tidak kena gaya, niat untuk bersama boleh terbantut. Kalau ingin meminta pertolongan, gunakan teknik bergurau senda. Idea seperti memberikan cadangan-cadangan nakal adalah cara terbaik untuk memulakan acara sebelum anda bersedia melayari bahtera.

buka baju pasanganmu
Tip 5: Tonjolkan sisi Liar 
Keseronokan aktiviti pemanasan ialah anda boleh melakukan apa saja bermula daripada sesi pengenalan.Pakai atau buka baju. Peluk atau usap dengan lembut. Tidak akan timbul rasa 'aduh' tapi 'Ooh! Mari kita lakukannya lagi...'

CK:Macam mana? Nanti cubalah yer..akeke. Nak lagi best... boleh bagi hadiah untuk pasangan anda di Celcom Sale

Sumber dari Majalah Harmoni

3 comments:

  1. erm....erm....tak tau nak komen apa...lum kawin lagi...huhuhu... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    SERIBU KALI CINTA

    ReplyDelete