Saturday, January 21, 2012

KONTEST PERTAMA BLOG WWW.AZMANISMA.COM


Jomlah semua..kite join contest dari blog www.azmanisma.com
Buat masa ni kite kenalah mendaftar dulu kat blog www.azmanisma.com tu, pasal contest ni akan dijalankan berperingkat2..maklumat lanjut bolehlah klik kat banner atas tu ek..hehe

Hadiah sangat2lah best tau..nih kalau tak caya

1. Menginap 2 hari 1 malam di Holiday Inn Resort Penang + breakfast untuk 2 orang (Feringgi Tower Seaview)Voucher Valid sehingga 9/5/2012)

2.Makan malam untuk 2 orang di www.enakkl.com.(berharga rm 200)

3. 3 keping Cloth Diaper berharga rm150 tajaan zigiezag cloth diaper malaysia.

amacam? best kan...beshhhh...kalaulah dapat hadiah kek ateh tu...waduh2..suka bangat akuuuu...hahaha
jangan lupa join ramai2 tau...ajaklah semua join sama..ni pun CiKema pun nak ajak semua join. Meh kite ramai2 memeriahkan contest yang massyuuukkk ituuu...hehe...tarikh tutup pendaftaran adalah pada 1 Feb 2012 ni..Cepaatt3..sblom terlambat..

Kontest ini di anjurkan oleh Blog www.azmanisma.com

 

7 comments:

  1. menarik..good luck dear..

    jemput join http://www.ceritaindahkami.com/2012/01/double-giveaway-by-ceritaindahkamicom.html..

    ReplyDelete
  2. Jom2..kite ramai2 memeriahkan majlis..hehe

    ReplyDelete
  3. good luck sis..

    p/s: cr psg share n like tu leh rujuk tutor yui ea.TQ..

    ReplyDelete
  4. Panggilan kedua contest sudah bermula!

    ReplyDelete