Wednesday, March 21, 2012

Semput dah follow mollow

Hadui2...kadang2 CiKema jadi semput dok memfollow mollow blog2 tukang sponsor ni. Memanglah hadiah semua menarik perhatian, tapi sekali wat ga depa ni..letak bukan main ramai tukang sponsor..so bila nak wat n3 CGL tu agak jadi slow bila kena follow mollow banyaaaakkkk bebenor blog sponsor...hadui222

 

Harap tabah le menghadapi semua ini..sblom ni join CGL senang je..la ni memang pandai depa ni dok tarik perhatian untuk join CGL depa. Hadiah banyak plak tu..mau tak tertarik ko memang debOOOMMM di bueknyoooo...

Kalau CiKema nak wat CGL pas ni...agak2 ade tak yang nak jadi tukang sponsor? Kwang3..nak gak try minta sponsor tuuuu..ingat ko retis??? Tak salah kan..kalau ade yang sudi nak jadi tukang sponsor kan..kan...nanti email pada CiKema yek..hehehe

Ingat nak wat CGL gak next month..tapi tak mo susah2lah kan..sian plak orang nak follow mollow nanti. 

email CiKema antasia_aima@yahoo.com 

klik2 sini sama..hehe..Thanks

MegaGiveAway By Penmerah.com

banner format21 1024x508 MegaGiveAway By Penmerah.com 
Join jommm...


Moga2 ade tuah dan rezeki untuk kite. Aminnn

campaign image

Barangan Garnier Untuk Direbut # 1

Jom cuba nak
Boleh rebut sampai Jumaat ni  

Moga2 ade rezeki dan tuah. Amin

campaign image  

Tuesday, March 20, 2012

Awesome Mini Giveaway by TehaaNFM and Atien

Join ga ni jommm
due on 10 Apr 2012

tag kawan2 : Una, NanaKimie

Moga2 ade rezeki untuk dimenangi. Amin

campaign image  

2nd Giveaway by Yana Saniey

 
Salam, join ni jommm
due 6 Apr 2012


Moga2 ade tuah n rezeki. Amin

campaign image


Tri Fa Wardrobe 1st Anniversary Giveaway

Assalamualaikum, join ga ni jooommm!!!


 due on 14 Apr 2012, 12 midnite

tag kawan2 tuk join sama tau
pas tu jangan lupa bgtau 
Giveaway refer from AkmaFaizal @ Akmarwati Ab Rashid

Moga2 ade rezeki untuk dimenangi. Amin

campaign image 
Jom jadi Kakak Angkat sama2lah kita beramal :)

Saturday, March 10, 2012

Tengok Bicara Hati buat sakit hati jer


Memang geram nengok cite Bicara Hati tu tau... tambah2 kalau babak tang Razif ngan Linda..menyakit kan hati je. Kalau ikut dalam novel seperti yang CiKema baca kat online Linda je yang buat orang sakit hati. Tapi dalam telemovie kat Astro Prima tu..si Razif pun penulis skrip ngan pengarah saje buat orang meluat tengok dia. Sabo ajelah...
Marsha jadi Linda

Tapi yang lebih emo bagi CiKema bila time nak nengok cite tu kat Astro Prima setiap Selasa jam 9:00 malam..Ya Allah..memang menyakitkan hati..tak tau le ape keheeenyeee..channel tu bersedu sedan..memang bengkek je..kejap cakap ade suara..kejap takde..haiyaaa...  Suami CiKema pun siap cakap toksah tengok lah cite tu..argghhhh...mane boleh.. orang dah layan kan...iskkk.. tak best betul lahhh...

Ekceli perkara ni dah lama berlaku, sejak tengok Raja Lawak 5 lagi dan sejak CiKema pindah kat Puchong ni. Dahlah bayar mahal mase nak cari tune ari tu..tengok2 channel Astro Prima sedu sedan plak..klau nak call soh betul kan balik dah confirmlah kena bayor lagi..Bengang2..

Hero & Heroin

Penyudahnye..tengok Bicara Hati Online kat youtube ajelah. Sib ade yang baik hati upload kat sana. Kurenglah skit sakit hati ni..hehe..

Kalau korang ade yang tertinggal episod drama Bicara Hati kat tv tu..haaa..jangan hantuk2 paler kat dinding or sepak terajang perabot kat umah tu yer..memang cari penyakit. Skang semua dah senang..usha2 je kat youtube..semua dah dihujung jari anda. Nak tengok ulang2 sampai lebam pun boleh..hehe

tapi sakit gak hati bile nak tengok cite Ashiteru tetiba dah kena block ngan Grand Brilliant.. sabo ajelah..

Random Giveaway by Nabilah Said

Assalamualaikum
klik banner ni tau
tamat pada 31 Mac 2012/hujung bulan 3

tukang sponsor hadiah


tag kawan2 dan sape2 yang nak join sama

jangan lupa jadikan AkmaFaizal as ur Referral tau
Moga2 adelah rezeki untuk dimenangi. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks

Friday, March 9, 2012

Hadiah Cabutan kedua pun dah hantar

Assalamualaikum, makluman buat semua pemenang untuk cabutan kedua GiveAway dari akmarwati.com.. hadiah anda tidak dapat diposkan semalam (Khamis)... terlupa nak pos la pulok.. tapi jangan risau ek..semua hadiah dah masuk dalam sampul..

sampul tak cukup..siap beli baru..hehe

Mase nak hantar anak ke sekolah tadi..CiKema dah settle mengepos hadiah2 tu. Senang dan lega skit hati CiKema. Harap pemenang2 cabutan kedua gembira dengan hadiah yang CiKema berikan tu... al-maklumlah..hadiah tak seberapa dan tak mahal pun...huhu.. Mungkin hadiah tu akan sampai dalam minggu depan. Paling lambat hari Rabu kot. Sabar tau...

Senang hati dah..next time leh wat ga lagi..tak gitu? hehe

Terjah jommm...

Win COACH Wristlets at BabyIbu

klik banner utk join
tamat pada 31 Mac 2012

tag kawan2 join sama dan juga semua yang ternampak n3 ni


jangan lupa jadikan AkmaFaizal @ Akmarwati Ab Rashid as ur Referral tau
Moga2 adelah rezeki untuk dimenangi. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks

GA Pre Loved Items By Old Books

Assalamualaikum

klik banner ni tau
tamat pada 1 Apr 2012

 Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi

Pertama

Kedua

Ketiga

hadiah tambahan

Suka tak? Kalau suka ...cepat2 join tau

Moga2 adelah rezeki untuk dimenangi. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks

1st GIVEAWAY FOREVER YOUNG BY NAZIHAH HSN

Assalamualaikum
sila klik banner

hadiah yang bakal dimenangi adelah

1st prize
Pensel case hand made with topup RM 10

2nd prize
Pensel case hand made with topup RM5

3rd prize
Pensel case hand made

cantik kan???

dah tentulah nak pensel case tu sebab ianya comel bangat..
boleh bagi pada anak dara CiKema. confirm dia suka..
maklumlah..girl2 memang suka barang yang cute mute tute ni..hehe.. tak gitu?

tag kawan2 join sama
 Una

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk dimenangi. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks

CheQpPJoY Shop Giveaway

Assalamualaikum

klik banner ni yer

tag kawan2 utk join sama

Moga2 ade rezeki dan tuah. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks

Hadiah dah diposkan

Salam semua, CiKema nak bagitau yang hadiah untuk pemenang2 GiveAway dari akmarwati.com dah diposkan. Hadiah buat pemenang cabutan pertama CiKema dah poskan ari Rabu petang tu. Tapi rasa2 nye Sabtu sampailah kot. 3 hari penghantaan untuk pos biasa kan..kan..

harap2 cukup setem tu..hehe

Apa yang menariknye, kebetulan plak ketiga2 pemenang cabutan pertama tu beralamat di Kedah. Tak sangka betul...Macam berjanji plak ek...hehe... Harap2 akan sampai esok hadiah tu. Kalau tak sampai esok, maybe Isnin atau Selasa lah kot. Maklumlah, Kedah kan jauh..

CiKema harap korang gembira dapat hadiah tu. Maaflah hadiah tak seberapa pun. :)


klik2 sini sama..hehe..Thanks

Thursday, March 8, 2012

1st Anniversary Giveaway + Lucky Draw Contest

klik cepat2 klau nk hadiah tu
tamat pada 23 Mac 2012

antara koleksi menarik perhatian CiKema


cantik2 kan... apa tunggu lagi? jomlah join sama

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk dimenangi. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks

Win COACH Wristlets at BabyIbu

klik banner utk join
tamat pada 31 Mac 2012

tag kawan2 join sama dan juga semua yang ternampak n3 ni

jangan lupa jadikan AkmaFaizal @ Akmarwati Ab Rashid as ur Referral tau
Moga2 adelah rezeki untuk dimenangi. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks

Giveaway Vote & Win for Azry Hariz

jom kite vote

Moga2 ade rezekiku. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks

Wednesday, March 7, 2012

Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah

klik banner utk join
tamat pada 15 Mac 2012

Moga2 ade rezekiku. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks

saya nak tudung bawal

klik utk join
tarikh tutup 23 Mac 2012

Moga2 ade rezekiku. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks

Biqque's Feb 2012 Lucky Follower

klik je klau nak join
tamat ari ni kot 7 Mac 2012

org soh wat circle CiKema wat bintang plak..hehe
janji join ye dak..

Moga2 ade rezekiku. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks

Win COACH Wristlets at BabyIbu

klik banner utk join
tamat pada 31 Mac 2012

Hadiah



Coach Julia Legacy Stripe Multi-Color Wristlet worth RM250 x 1

COACH Signature Stripe Khaki/Multi Wristlet worth RM220 x 1







Bag Holder worth RM25 x 3

Top Referer

Environsax Bag bernilai RM30


Penaja 

Best kan hadiah2nye..apa tunggu lagi..buat penyertaan banyak2 tau
kat blog & fb...manalah tau ade rezeki kan

tag kawan2 join sama dan juga semua yang ternampak n3 ni
Cempaka Kuning, Cek Pipah, Ummi Iman, Ummi Norseha, Suhada

jangan lupa jadikan AkmaFaizal @ Akmarwati Ab Rashid as ur Referral tau

Moga2 adelah rezekiku. Amin

klik2 sini sama..hehe..Thanks