Wednesday, December 29, 2010

Saya punya pen itu!!

Jom join 
giveaway dari cik Ekin
tarikh tutup 6pm 11 Jan 2011

Cik Kema teka umur Ekin sama ngan Cik Kema.
29 Tahun kan..kan???
tak pasti sebenarnya..ye kot..hehe
ok toksah tunggu lagi..meh join sekali yer

ForePlay | Apa yang Digemari Wanita

Mungkin ramai yang dah tahu atau masih lagi mencari-cari ilmu untuk menhangatkan hubungan suami isteri. Meh baca sini... Bentuk ForePlay yang digemari oleh wanita pula... 

Tak banyak beza dengan yang digemari oleh lelaki. tapi yang pastinya..semua lelaki suka akannya..hehe
CIUMAN PADA LEHER DAN BAHU
Inilah cara yang paling romantik dan sensual untuk memanaskan seseorang wanita. Mulakan daripada bahagian rahang, membawa ke bahu hinggalah ke leher. Percayalah, si dia pasti akan merasai kehangatannya.

bubble bath
KEASYIKAN ORAL 
Acara ini tidak membenarkan anda tergesa-gesa. Ambil masa. Apa kata anda berdua makan malam bersama. Diikuti dengan menikmati pencuci mulut seperti whipped cream atau aiskrim. Kemudian mandi buih bersama sebelum tiba ke program kemuncak.

kissing
BERKUCUPAN
Fokus dan jangan fikirkan perkara lain. Pejamkan mata dan jatuhkan diri anda ke pangkuan si dia. Berkucupanlah dengan sepenuh hati untuk melihat si dia tersenyum keriangan.

pelukan mesra
SENTUHAN BAWAH PINGGANG
Satu bonus jika anda bertemu G-Spot. Ini kerana semua wanita dambakannya.Sedikit tip yang boleh digunakan adalah jangan gunakan jalan pintas.Mulakan pada bahagian perut membawa ke pinggul dan seterusnya.

MEMBELAI PAYU DARA
Salah satu acara yang memang pantang diketepikan. Tanyalah kepada mana-mana wanita, kegagalan untuk melakukannya menyebabkan separuh daripada keseronokan akan hilang begitu saja. Paling penting, langkah harus dilakukan secara lemah lembut.

CK: Dah cukuplah kot... Selamat Berbahagia semua. tips dari Harmoni n pics dari Google

Anugerah Pengikut blog Pupel Liyana

Assalamualaikum...
wah dapat awardlaaa..

kena jawap beberapa soklan peksa...hehe


1. Siapakah Anda? Nama Penuh, Nama Timbangan, Nama Fb, Nama Blogger..
Lor nak tau nama penuh ke? Akmarwati binti Ab Rashid. Dalam FB pun pakai nama penuh. Kalau as blogger boleh panggil nama Akma @ Cik Kema @ CK. 
Nama timbangan...timbangannye berat sekali..hahaha.. 
adik2 panggil angah, kawan2 panggil Akma..Cik Pejal panggil Sayang..muah3..akeke
2. Ceritakan Sedikit Latar Belakang Anda
 Seorang isteri dan Ibu kepada anak2 ku... sikit je kan..hehe

3. Macam Mana Leh Kenal Blog Pupel Liyana Ni & Jadi Folower?
 kenal dari ga le apa lagi..CK ni kan giler ga..akeke.. Dah syarat2 kena follow..i follow ler..tp sib blog dia cantik.. jatuh cinta suka la plak..i loike purple color..hehe

4. Kekurangan & Kelebihan Blog Ini :)
 Entahlah.. tak pasti, semuanya menarik bagi CK. klau nak diikutkan..blog CK lagi huduh..blog cik Pupel ni cantik dan kemas..dan menarik..tu yang makin hari, makin ramai yang nak follow...jangan follow balik umah sudah..

okey tu ajelah kot. Thanks sebab sudi bagi award. Kalau ade lagi..share2lah ngan CK yek..hehe


CK: cam ne nak wat kotak kaler2 n kadang2 ade corak2 tu? Nak gak buat...nak blajar dari Cik Pupel n Miza lah..hehe

Punca Sebenar Laser di Bukit Jalil | AFF SUZUKI CUP

pancaran Ultra dari Ultraman Tiga

Salam 1Malaysia. Nak tergelak jap bila nengok gambo kat atas. Ni gara2 pancaran laser tempoh hari masa AFF SUZUKI CUP kat Bukit Jalil pada 26 Dis, Ahad lalu. Sampaikan perlawanan antara Malaysia dan Indonesia tu terpaksa diberhentikan selama 5 min. 


Ada ultraman upernya.. Ramai yang tertanya-tanya awat pakai baju kaler tu? Fikir-fikirkanlah..betul ke ultraman tu asal dari Indon? wat naya jer..nape bagi laser kat goal keeper sendiri? kompius ni..akeke...

Apa-apa pun, CK ucapkan tahniahlah pada Pasukan Malaysia kerana telah mengharumkan nama negara dengan menyumbatkan 3 gol hari tu. Tapi, jangan anggap kita berada di kedudukan selesa yer... Diharapkan perlawanan akhir malam ni tidak menghampakan seluruh rakyat Malaysia. Takdelah nanti hanya digelarkan jaguh kampung je. Main kat tempat sendiri boleh, tapi bila kat tempat orang lain hancur plak. Adeh...
Mohd Safee Mohd Sali

Tahniah pada Mohd Safee sebab dah jaringkan 4 gol sepanjang AFF SUZUKI CUP  ni. Dah jadi top scorerlah.. mungkin boleh jadi pemain terbaik. Semoga malam ni, pasukan Malaysia dapat memberikan persembahan dan permainan terbaikkk...Amin.

Majulah Sukan untuk Negara. Malaysia BOLEH!!!

CK: Harap gak Malaysia Menang..kalau menang ade dapat cuti tak? akeke.. :)

SheNaBizShop Nak Bagi Hadiah

>>KENA GAM SAMPAI SEMINGGU<<
23-29 Dis 2010
-scroll lebey skit utk entry baru -

Assalamualaikum
apa tunggu lagi. jom terjah

tag kawan2ku

Tuesday, December 28, 2010

Ulang Tahun Pertama Blog Sembang Hari2!


Hadiah-hadiahnya adalah seperti berikut:


Tempat pertama:

Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
Wang tunai RM50
Rebat Tunai RM50 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Tempat Kedua:

3 unit Cloth Diapers (Baby Land) 
Wang tunai RM30
Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Tempat Ketiga:

2 unit Cloth Diapers (Baby Land) 
Wang tunai RM20
Rebat Tunai RM20 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Hadiah Mingguan (5 minggu):

1 unit Cloth Diapers (Baby Land) 
(Diberikan untuk blog yang banyak menjadi pendorong untuk rakan blog lain menyertai contest ini)

Hadiah Pendorong terbanyak:

Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
Wang tunai RM30
Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

.
.
.
.
.

Banyak kan.. so tunggu apa lagi..
Jomlah sertai

Jangan lupa Cik Kema sebagai referral korang tau
tag kawan2 sat..

Cik Kema punya referral adalah NAD

ok..Semoga ada rezeki antara kita.Amin

Giveaway Separuh Jiwang


Assalamualaikum
Jom sertai 
tarikh tutup 03 Jan 2011

tag sahabat2
Moga2 kita bertuahlah hendaknya.Amin

Monday, December 27, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Assalamualaikum...

Jom sertai


Hadiah sangat menarik tau dari IKEA

Tarikh tutup: 
1.1.11 jam 1.11 pagi

tag kawan2 sekali 
Intan & UmmiArissa
Semoga bertuahlah hendaknya.Amin

Sunday, December 26, 2010

Contest Teka Kasutku

Photobucket
Jom jawap soalan
untuk 

1. Size 6
2. XES kot
3. Harga RM29.90

tarikh tutup 31 Dis 2010
Semoga betul la jawapan CK tu. Moga2 ada rezeki.Amin

1st GiveAway From Keyna Chan

ASsalamualaikum.. Meh join 

tag kawan2 sekali 

tarikh tutup 31 Jan 2011
Semoga ada rezeki untuk semua.Amin

PILIH THEME BLOG sw33tdarling.com

Assalamualaikum..
sw33tdarling.com datang sendri ajak CK untuk 
D
so inilah pilihan Cik Kema. dah vote pun. tak taulah nape suka.love at the 1st sight kot.tp yang pasti CK suka theme tu. simple je. ha..oleh kerana golap jeh, boleh tak CK nk cadangkan tukor skit kegolapan tu kpd keterangan skit. takdelah susah2 orang yang rabun cam CK nak membace..hehe boleh gitu? apa yang penting..i loike..haha :P

tag kawanku gak

Apa tunggu lagi? Jomlah vote sama2. Semoga semua ade rezeki. Amin

500 BLOG !

banner-ben-3
Assalamualaikum..
Saje nak try pencarian Harta Karun oleh en Ben Ashaari
500 Blog di perlukan..jomlah join sama2..

ni nak cite serba skit tentang diri Cik Kema. Nama penuh Akmarwati Ab Rashid. Boleh panggil Akma @ Cik Kema @ CK. Umur da nak masuk 3 series next year. Lahir kat Pahang tp bermastautin kat KL. La ni dok kat Batu Caves. Dolu2 pernah blajar kat UiTM Shah Alam, SMTeknik Pasir Mas, SM Sri Rampai dan SK Wangsa Maju. Seorang isteri kepada suamiku Cik Pejal, ibu kepada 3 orang anak.

Cik Kema berblogging ni dah nak kat setahun. tp tujuan mula2 dan asalnye nak join ga. Giler ga, contest montest n lucky draw. Dah lama2 adelah juga nak menery buat cite pasal diri sendiri, keluarga dan apa yang berlaku kat sekeliling. CK tak pandai mengayat, tu pasal jarang buat n3 pasal diri sendiri etc. more to joining ga, contest n lucky draw je. senang skit.hehe.. CK ni pemalu orangnyer..miahaha...

CK: Harap dapat tersenarai dlm 500 Blog ..nak gak join cari harta karun..harta en Ben takde ke? awatlah suka cari harta si Qarun tu?.. :P

Saturday, December 25, 2010

ForePlay yang digemari Lelaki

Jom cuba beberapa bentuk atau cara ForePlay yang digemari oleh Lelaki. Mungkin dapat membantu menghangatkan suasana dan perhubungan intim anda.

keasyikan
KEASYIKAN ORAL
Kini anda adalah pemegang kuasa dan pengawal keadaan. GUnakan peluang ini untuk menggembirakannya. Mulakannya dengan kucupan ringkas sebelum anda terus dengan tugasan yang menanti

MEMBERI KADANGKALA LEBIH BAIK
Untuk menyediakan pengalaman orgasma yang terbaik, sebagai isterinya, kadangkala anda perlu bertindak sebaliknya. Jadi jangan malu-malu apa kata anda yang memulakan acara.

ACARA MEMBUKA PAKAIAN
Upacara ini memerlukan sedikit masa dan kesabaran. Kalau boleh mintalah si dia membuka pakaian anda. Bermula dengan pakaian sebelum bajau atau seluar dalam. Akhir sekali barulah kasut tumit tinggi.
shoulder kiss
CIUMAN DI LEHER DAN BAHU
Seperti mana wanita, lelaki juga menginginkannya. Jangan rasa teragak-agak untuk melakukannya.
shining Kiss
BERKUCUPAN
Inilah kemuncaknya. Berikan ciuman yang cukup mendalam dan bersungguh-sungguh. Sekali-sekala, berikan gigitan mesra di bibir si dia.

CK: sekadar untuk berkongsi. Tak cuba tak tau kan..untuk orang yang dah kawin je tau..hehe

Gambar dari Google n Tips dari Harmoni

Friday, December 24, 2010

Sihat Ceria GIVEAWAY!!!

Jom sertai

tarikh tutup 08 Jan 2010

kalau nak diikutkan saya dah ada botol tu
tapi saya nak carikan teman untuk spongebob saya ni
tian dia sowang2 kan..

eh2..sponge jgn nakal2 yer. Babab kang..

Okey..sape2 yang nak menguruskan badan tu, 
boleh sangat klau nak cuba HerbaLife ni. 
Sangat sesuai untuk menguruskan badan dan 
membuatkan anda lebih cergas dan sihat. 
Insya Allah..Lebih Sihat..Lebih Ceria.. :)

Lin Azlina 2nd GA Riang Ria


Jom Sertai 


tarikh tutup 29 Dis 2010
tag EllenYan & HoneyvsBee
Semoga semua bertuah.Amin

Awekinside 1st GiveAway

penyertaan di jam2 dan minit2 akhir

nak join gak sebab nak memeriahkan dan 
memberi sokongan tuan tanah kedaungnyer 1st ga. 
semoga trus maju dalam berblogging..hehe

tag kawan2..
tak taulah derang sempat join ke tidak
Semoga ada rezeki kita.Amin

MYAUTHENTICZONE OPENING GIVEAWAY

Jom sertai

MYAUTHENTICZONE OPENING GIVEAWAY

Apa nak komen pasal blog MYAUTHENTICZONE?
Bagi CK semua dah ok, cuma CK tak berapa suka kegelapan. 
nampak golap je blog, takut tak nampak barang2 je..
minta diwarnakan dengan terang dan jelas boleh. 
tp kalau dah imej blog cengitu nak wat cam ne. 
hak tuan blog le kan..hehe yang lain2 ok je..

R.R. Said:1st Giveaway


Jom Sertai 


tarikh tutup 29 Dis 2010
tag EllenLynn & HoneyvsBee
Semoga semua bertuah.Amin

ni antara gambo2 kegemaranku

1. test kete mainan di Giant

2. time raya lepas

3. gi genting

4. kakak n adik

 
5. familiku

6. You n I

CK: Hehe..banyaknyer..katanya soh letak banyak2 kan..akeke


SAYA NK KENA TAMPO

sempat lagi klau nak join ga ni

tengah malam ni baru tutup

susah tul nak  teka2 ni..
tp tak pe CK belasah je ek
2010 points 
akeke..sama cam tahun ni jeh.

tag kawan2ku

Thursday, December 23, 2010

BlogLarian

Assalamualaikum. 
Cik Kema nak cuba cara untuk mempromosikan blog ni guna 

"Saya suka berblogwalking kerana...." 
nak join giveaway, contest dan lucky draw banyak2 disamping berkenalan dan menambahkan ilmu yang makin kita cari makin banyak yang kita tak tau. Macam2 ada.
(tidak lebih 30 patah perkataan)

tag HusnaTashaNad & Ekin 

:::Souv3nier FroM MeLaKa GA - by nureen:::

jom sertai


tag HusnaTashaNadEllen & Ekin 
Semoga semua ada rezeki. Amin
tarikh tutup 31 Jan 2011

GiveAway Kasih Artika

Jom sertai

tag HusnaTashaNadEllen & Ekin 
Semoga semua ada rezeki. Amin
tarikh tutup bila followers cecah 80


Saya Mau GA dari Miss Librarian

 Jom Sertai 


tarikh tutup 10 Jan 2011
Semoga semua bertuah.Amin

.: GA HAPPY 1st ANNIVERSARY CIK FIRUS BLOG :.


Jom Sertai 


tarikh tutup 05 Jan 2011
tag EllenLynn & HoneyvsBee
Semoga semua bertuah.Amin

Cabutan Bertuah blog MYSHOPBELLO

Assalamualaikum..

ada 
apa tunggu lagi. jom terjah

tag kawan2ku

Wednesday, December 22, 2010

PERTANDINGAN FOTOGRAFI "KITA BERSAUDARA" 2010

Assalamualaikum
ha ni pula untuk sape2 yang giler kamera. 
memang sesuai join
.
klik
.
klik



PERTANDINGAN FOTOGRAFI "KITA BERSAUDARA" 2010

hantarkan penyertaan anda ke
kitabersaudara2011@yahoo.com

hadiah sangat lumayan. Cuba tau...
Moga2 ade tuah dan rezeki untuk semua. Amin

CK: tak de kamera so tak boleh nk join.huhu

PERTANDINGAN LENGKAPKAN SLOGAN "KITA BERSAUDARA" 2010

Assalamualaikum..lupa nak warwarkan pada semua. 
Jomlah kita sertai


PERTANDINGAN LENGKAPKAN SLOGAN "KITA BERSAUDARA" 2010

selain hadiah di atas ada tambahan hadiah lain iaitu

Pakej Penginapan 3H 2M 
(Pusat Peranginan terpilih untuk sekeluarga)

Jangan tunggu lagi..jom sertai sama
tarikh tutup 01 Jan 2011


CK: nak join nnt. kena buat slogan paling kreatif so kena fikir ayat2 best dulu..hehe