Sunday, June 10, 2012

GA dari akmarwati.com

DAH ABIS PUN
~@~@~MELEKAT hingga 10 JUN 2012~@~@~

Assalamualaikum semua...
kali ni CiKema nak wat ga plak. 
Rasa-rasanya tak susah mana ga ni. 
Harap korang ramai2 sudi join.

Tamat:
10 Jun 2012

Terma & Syarat:

1. Kena Like page ni pas tu Like gambar ni (hingga 31 Mei 2012 sahaja)
2. Kena Like page Kleenex ni pas tu Vote gambar sama cam atas tu (10 Jun 2012).
3. Buat n3 bertajuk " GA dari akmarwati.com " kat blog masing2 bagi yang ade blog. (1 penyertaan) Amik banner atas tu dan tepek kat n3 masing2, kendian link ke n3 ni yer. Kalau takde blog share je n3 ni kat FB korang tau. (1 penyertaan).
4. Sila baca N3 INI dan daftar kalau suka. Tiada paksaan saje nak ajak korang menambahkan duit poket je.
5. Letak blog ni dalam bloglist korang... tak letak pun tak pe, tak paksa pun..kot2 nak tau update letak le yer.
6. Tag kawan2 korang sekurang2nye 2-3 orang.
7. Dah siap buat semua silalah komen kat n3 ni dengan meninggalkan link blog ngan id FB korang. Bagitaulah same ade korang buat n3 je or share skali kat FB. Senang nak tau berapa penyertaan korang.
8. Pemenang akan dipilih dengan cara mencabut undi oleh 3 orang anak CiKema tu. Hehe
9. Mesti Follow/ Like sponsor..pasal derang yang bagi hadiah.

Sponsor:
3 x top up RM10 (semua rangkaian)
3 x top up RM5 (semua rangkaian)
3 x hadiah misteri

2. Kedai Kak Siti - Follow & Like
3 x tudung berharga RM49

*tambahan sponsor (7 Mei 2012)*
3. Mai Beli Sari (Saree)
2 x diskaun 10% Sari

4. Little Hijjaz Wardrobe - Follow & Like
2 x top up RM5 (semua rangkaian)

5. Kedai Cadar Online - FollowLike
1 x Selimut Baldu Queen Size berharga RM15

10 Mei 2012
6. EkinAshikin - Follow
10 x brooch + baby brooch

7. Qatratun Nada - Follow
1 x RM5 top up (semua rangkaian)

Sape2 nak jadi sponsor dialu2 kan..Email ke antasia_aima@yahoo.com atau pm kat FB CiKema yer. Segala kerjasama korang sangat2lah dihargai. 
*15 Mei...dah cukup sponsor*


*UPDATE*
1.Kalau korang nak hadiah shawl/selendang free sila undi Denaihati.com untuk digi award tu dan kemudian screenshot dan pm pada fb Kedai Kak Siti. Undi sekali ke banyak kali tetap dapat sehelai selandang/shawl je tau. Tapi kalau boleh undilah hari2 yer. Tawaran ni sampai 13 Mei 2012 sahaja.
*Ha..tu la sape soh tak undi..dah tak dapat shawl free...huhu*

2.Berita gembira buat semua juga..sesiapa peng'LIKE' yang ke 400Kedai Kak Siti akan bagi 2 helai tudung percuma. Jadi, apa korang tunggu lagi..ajak kawan2 undi dan like secara berjemaah yer. Hehe
*14 Mei..tak sampai 10 orang je lagi..sapelah peng'LIKE' yang ke 400 tu ye.. :)* dah ada peng'LIKE'400..huhu

3. Little Hijjaz Wardrobe ade buat Mother's Day contest. Nanti joinlah. Hadiah menarik ditawarkan. Join jangan tak join. :) Tarikh tutup penyertaan 13 Mei 2012.
*Habis dah..tu la nape tak join..huhu

Sekian, terima kasih.

122 comments:

  1. Maaf,tak sempat nak join give away ni..tapi dah tolong votekan for kleenex tu...

    good luck ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe eyriqazz, terima kasih sudi vote n sudi singgah sini.. :)

      Delete
  2. nak join contest akmarwati ye

    id facebook-->sufiana ramli
    link contest-->sufiana1992.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    sufiana buat entry sahaja

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cek...thanks sudi join & good luck yer

      Delete
  3. Sudah join ;)

    Blog-http://yellyoowoohaa.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html
    Fb-http://www.facebook.com/umairah.roslan/posts/347399725314471?notif_t=like
    @http://www.facebook.com/umairah.roslan


    Terima Kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait..dah cek, thanks sudi join & Good Luck yer :)

      Delete
  4. join^^

    http://meeraishak.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    sy join yg blog sahaja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..thanks sudi join & Good Luck :)

      Delete
  5. saya join.

    http://suhadarazman.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    id fb : Nur Sue

    saya share n blog. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks join lagi ga dari akak ni.. Good Luck yer :)

      Delete
  6. http://gilecontest.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  7. 1st time sepanjang berblogging akak masuk G.A (kema punya pasal). tak perasan kema suruh share. tapi akak dah masuk dlm FB akak tadi dan tag kengkawan. kalu sempat akak tag lg ye :)
    https://www.facebook.com/profile.php?id=1540072671

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah siap tag ramai2 lagi..susah2 je..apa2 pun thanks sudi join yer... :)

      Delete
  8. As-salam..

    Kak Nida turut sama memeriahkan.. moga-moga ada rezeki... ameeeeennn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    Juga telah share di FB:
    http://www.facebook.com/along.nida.1/posts/386136231437496

    id follower: Nida
    id FB: Along Nida

    tq:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam..terima kasih sudi join. Insya Allah, kalau dah rezeki tak ke mana... Good luck yer :)

      Delete
  9. dah join GA kamu..

    jom follow blog makneng

    http://pinknlavender.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    id fb : wana sahid

    good luck akmarwati

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks join..Good Luck...tp fb tu tak dapat dikesan..nnt bg link ek..hehe :)

      Delete
  10. Saye join :)

    http://lovely-sweet-apple.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    FB ID : ANNA SURIANA

    ReplyDelete
  11. saya pn join jgk..bog saya 2 dh connect dgn fb dh..
    http://missmyra0810.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html
    id fb--->mira amirah..(kalau x jumpe fb saya akak klik kt blog je ye)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait..dah follow n dah komen kat blog. good luck yer

      Delete
  12. salam kak kema.. sye join taw..

    http://itsmeyaya.blogspot.com/2012/05/ga-dr-akmarwaticom.html

    fb id fathiyah selamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah komen kat blog..thanks join n good luck dear. :)

      Delete
  13. nida join! :)

    id FB ---> Ck Nida Purple
    ---> http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  14. btw,,nida follow cni! :D follow blik ea..tq! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow.. thanks join & good luck yer

      Delete
  15. Don't know why use Internet explorer cannot view yor blog need try Firefox later

    ReplyDelete
  16. Http://plussizesherry.blogspot.com/2012/05/ga-Dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  17. Have problem type at of juga iPad, above link is Dari small d not big

    ReplyDelete
  18. salam,join ga juga


    link : http://zero6september.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html
    id fb : imie fatiema

    shared di fb juga dan follow n like sume syarat =)

    ReplyDelete
  19. SDH JOIN :)

    http://theieraziera.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Good Luck...jgn lupa tag kawan2 yer :)

      Delete
  20. saya join..
    http://arigatouguzaimasuyaumi.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok... Good Luck yer...tag kwan2 skali tau :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  21. insyaallah lepas final exam eca join ye kak akma...
    skrg busy lgi.hehehe,tpi eca da LIKE gmbr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Eca..thanks sbb Like pic tu..Good Luck in ur exam k.. :)

      Delete
  22. masih ada masa,so joint la...

    http://msuniversal.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  23. FB : Nieyya Tullah
    Link : http://msuniversal.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    cukup masa utk join

    ReplyDelete
  24. FB : Nieyya Tullah
    Link : http://msuniversal.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    saya share dan Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..sampai 3 kali komen tu..hehe..good luck yer

      Delete
  25. My fb sherry go
    I have like and vote

    ReplyDelete
  26. JOIN'

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ID FB :FIEDA RAFLI

    ReplyDelete
  27. CK join.

    Id Fb-norzie hany

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  28. JOIN :)

    http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    FB : Zatty Musyux

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee . tak sabar nak tunggu tarikh tamat :D

      Delete
  29. lupa lak dah tukar id FB,ni yang sekarang punya : Iensan Bieasa

    ReplyDelete
  30. http://arigatouguzaimasuyaumi.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html
    FB:Nur Syarafana
    saya join eh...

    ReplyDelete
  31. http://kite2-jew.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    Join!

    ReplyDelete
  32. sory x dpt join...buzy sesangat....tapi hadiah dia menarik lorhhh..huhuuhu

    ReplyDelete
  33. http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    id : Cik Rongoks..

    ika buat entry kat blog je :)

    ReplyDelete
  34. Syiera nak join :D

    link entry : http://thisforjoin.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html
    id fb : Definitely IeFa

    :)

    ReplyDelete
  35. join blog je..hehehehee
    boleh kan..

    http://nadrahvvm.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. joinn :)

    saya buat entry :D
    http://feeraakira.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  38. http://mun-rah.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html


    saya join kat blog jew..
    Nama FB: Munirah Ezzaty Rosli

    ReplyDelete
  39. http://szgiveaway.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    fb siti zarinah darudin

    ReplyDelete
  40. sye join

    http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    id fb: Afiqah MN

    sye buat e3 n share d fb :)

    ReplyDelete
  41. Nad joined

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    Dah vote both of the pic. Goodluck yer :)

    ReplyDelete
  42. salam,,saya join..

    http://mrsbullat.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  43. kita nak sponsor hadiah untuk GA...buleh lagi ke...email ek...
    shahdiana02@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    follower id: muja
    fb id: nurmujahidah ismail

    muja join gak yang affiliate tu :D

    ReplyDelete
  45. Menarik!! TQ jemput MJ join, insyaAllah kalau sempat k ;)

    ReplyDelete
  46. salam...

    Saya dah join..

    2 penyertaan

    id Facebook : mummy mikhail-
    https://www.facebook.com/danishmikhail

    penyertaan blog :
    http://mika-tryluck.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    TQ

    ReplyDelete
  47. Eyda join

    blog: http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    Fb id: https://www.facebook.com/eydahuhu

    Share kat fb n wat entry :)

    ReplyDelete
  48. ala baru nak sponsor tudung dan pakaian....dh close plak untuk sponsor hehehe lambat sampai berita ;P

    ReplyDelete
  49. http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  50. Salam.K.atie join.Semoga ada rezeki disini.Aminnn

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ID:azatiesayang
    ID FB:kak yang...dh share GA kat FB juga!

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  51. salam, join :)

    http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    id fb: Siti Normastura
    id follower: fiQ'Ra

    :) gud luck yea

    ReplyDelete
  52. Entry - http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    FB - Akma Yunus

    Akma wat entry + share dekat FB .

    Share di FB -http://www.facebook.com/AkmaDaniraII/posts/146422158824617

    ReplyDelete
  53. salam Ibu Ummi Join..:))

    http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    id fb:ummi norseha
    share jg kt fb...insyaallah akn ajk kwn2 vote lg..

    ReplyDelete
  54. asalamualaikum
    nur join
    http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  55. dah reply email tu tapi tak lepas la kenapa ek...camaner cara nak sponsor tu...kita setuju sponsor something dari pada http://syakirahusna.blogspot.com

    ReplyDelete
  56. dtg bg link yg betul..srry sesngt..tq sbb inform kt ibu ummi..:)

    http://afiman81.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  57. Salam..cik tom berminat join..

    id fb; cik tom
    cik tom dh vote kleenex no 081..
    cik tom dh like pic tp xtau no bpe dah..
    cik tom buat entry dan juga share di fb

    http://cik-tom.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    thanks :)

    ReplyDelete
  58. http://arisalatifah.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-akmarwati-dot-com.html

    Id FB Arissa Latiffah

    Kita dah join akak punya
    Tima Kasih Ajak kita

    ReplyDelete
  59. Nurul join.. :)

    http://www.siezuka.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.

    id FB Cik Nurul

    ReplyDelete
  60. sy join

    id facebok : muhammad fariz
    link blog: http://afaszgiveawaycontest.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    sy buat entry je :D

    ReplyDelete
  61. joinn :)

    http://unapedora.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  62. saya join!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    id : noor fatin
    fb : fatin vavavoom

    yg blog kak siti tu xjumpa pn kotak follower, ke memang xde? huhu thanks ;)

    ReplyDelete
  63. join..

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ID FB:cherosliza chemat
    Id:cherosliza chemat

    ReplyDelete
  64. salam dear,

    Jom join "saya dan skirt". Ambil gambar anda dengan skirt secara creative dan anda mungkin menang. maklumat lanjut visit
    http://raspberrymerah.blogspot.com/2012/05/contest-saya-dan-skirt.html

    :)

    ReplyDelete
  65. salam . saye dah join GA awak .

    http://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    FB : Norsoleha Wazil

    ReplyDelete
  66. gud luck kak akma ! nak join. tp bz ngn exam. huu. lg bape ari je dh nak exam. huu >.<

    ReplyDelete
  67. http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    id fb: Nur Afifah Ahmad Subuki.
    **terima kasih sbb jemput.

    ReplyDelete
  68. hello (: sya sertai..

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    id fb n blog: Joel Leslie

    thank youuu

    ReplyDelete
  69. salam perkenalan...t.ksh krn sudi singgah menyingah di blog HM..
    www.azrulin.blogspot.com

    ReplyDelete
  70. http://www.feetdrunk-lightlove.co.cc/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    Id blog: mimiesimpsons
    Id fb: mimie.simpson

    Join, hope menang <3 AMIN!~

    ReplyDelete
  71. Alamak!!! Shap terpollow sini,,, follow back yer,,,hehe

    ReplyDelete
  72. nak join..tapi tak faham syaratnya..hee~

    ReplyDelete
  73. saya join
    http://ummiimandancgl.blogspot.com/2012/06/ga-dari-akmarwaticom.html

    semua syarat dah buat. tq

    ReplyDelete
  74. Dah vote.. Tapi tak join GA lagi.. :p

    Good luck ye.. (^_^)

    ReplyDelete
  75. http://suehanasueha.blogspot.com/2012/06/ga-dari-akmarwaticom.html

    id fb : https://www.facebook.com/beautyheartbeat [sueleira]

    ReplyDelete
  76. BAi join kak kema!

    http://attuffahumairah.blogspot.com/2012/06/ga-dari-akmarwaticom.html

    p/s: kite tak like page fb sebab tak reg fb lepastu ade blog yg tak boleh nak follow..kalau ade pape yg kite miss akak text nanti ye ;)

    ReplyDelete
  77. http://ilovemyselfforever-nasya.blogspot.com/2012/06/ga-dari-akmarwaticom.html
    dah join.. ^^
    id fb : https://www.facebook.com/nasyabillah93

    ReplyDelete
  78. ain join .
    **

    thnks kak

    http://aenvanilla.blogspot.com/2012/06/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  79. join:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ga-dari-akmarwaticom.html

    id fb: Yumida Huda

    ReplyDelete
  80. salam
    saya join ye

    http://syielagilacontest.blogspot.com/2012/06/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  81. salam ..dtg join

    id follower : noor adina
    fb pun : noor adina jugak

    gud luck

    ^_^

    entri auto publish kul 10 pg nanti tau

    http://www.myadyna.com/

    tq

    ReplyDelete
  82. http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/ga-dari-akmarwaticom.html Shawal join!!

    Ni link fb.. facebook.com/mohdnoorshawal

    ID FB: Mohd Noor Shawal

    Id Blogger: Mohd Noor Shawal

    ReplyDelete
  83. cikfafa join..

    http://fafazukri.blogspot.com/2012/06/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  84. http://gulahatimama.blogspot.com/2012/06/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  85. sorry cik kema ..blog yg last tu xboleh folo sbb tak ada widget folo...

    ReplyDelete
  86. Blog last tu boleh follow..kena scroll down skit..then akan nampak perkataan follow dkt2 ngan cctv dia tu... tak pun boleh ke link ni http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=5186215447639832469

    ReplyDelete
  87. slm akk, kte pon ade join n da vote akk tp cemane blh lupe nk post link entry..kte wat pd 8jun lpas..if akk nk disqualified kte(sbb GA akk da tamat)tp kte bg jgk link entry kte k? :)

    http://bertuahx.blogspot.com/2012/06/ga-dari-akmarwaticom.html

    btw gudluck k kak kema :)

    ReplyDelete
  88. tumpg tnye sis...GA ni dah diumumkan ke pemenang dye?

    ReplyDelete
  89. salam..kalau sudi bolehlah sponsor GA yg akan dianjurkan http://nur-fatihah-bt-jakfar.blogspot.com/2012/06/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete