Tuesday, June 12, 2012

Baru 500 followerku...


Tengok2 hari ni..Members yang follow CiKema dah cecah 500. Alhamdulillah...setengah dari 1k..Dah lebih 2 tahun baru cecah 500 orang..hehe..Biasalah, CiKema ni bukannye glamer mana, setakat blogger biasa2 je. Cecah 500 members yang follow CiKema ni pun dah sangat suka hati...


Terima kasih pada yang sudi join this site. Thanks ur support...
I Love U all...hehe :)

6 comments:

  1. salam kenal .. follower ke 501 hehehe

    ReplyDelete
  2. masih menunggu keputusan GA awak :)

    ReplyDelete
  3. Thanks sudi follow Kesuma Angsana

    Afasz..sabar ye..klau semua org dh cek kat senarai peserta dan takde yg tertinggal..Insya Allah akan diumumkan keputusan ga tu secepat mungkin..dan akan diinformkan pada semua peserta..jangan risau ye..saye pun tak sabar nk bagi result ni..hehe

    ReplyDelete
  4. So good sis me so less follower anyway giveaway start check

    Mymomsbest.us

    ReplyDelete
  5. Sis how is the lg phone you win? Good or not review la.. Hehe..

    ReplyDelete