Monday, May 7, 2012

Peserta GA dari akmarwati.com

Salam semua. Wokey berikut adalah link-link peserta yang dah join GA dari akmarwati.com. Kalau nak cek dah ade ke belum sila jenguk2lah yer. Kalau mate berpinar-pinar cari tak jumpa-jumpa gak... tekan je ctrl + F past tu taipla nama masing2. Kalau tak de gak tu..ha...ade masalah mate kot. Tak pun CiKema blom update lagi la tu..Jangan marah...Hehe

14. Wana Sahid >>> tak jumpa kat fb
56. Eyda
68. cik tom
72. Cik Nurul 
73. muhammad fariz  >>> fb link nnt bg yer
76. fatin vavavoom >>> fb link nnt bg yer
101. Mohd Noor Shawal   

Kalau ade yang tertinggal, jangan segan dan silu untuk bagitau CiKema yer. Pastikan juga penyertaan korang ade ke tak, manalah tau kot-kot korang masuk 2 penyertaan tetiba CiKema letak 1 je. Bagitau cepat2 yer.Insya Allah CiKema akan update secepat mungkin. Kerjasama korang sangatlah dihargai. Terima kasih... :)

klik2 sini sama..hehe..
Thanks

Jom Melancong dengan HZtours

23 comments:

  1. link FB Nur Syarafana:
    https://www.facebook.com/nur.syara.5

    ReplyDelete
  2. thanks..cik tom ada kat no 67 n 68..

    ReplyDelete
  3. saya ada 53 & 54 hopefully ada luck! heheh

    ReplyDelete
  4. ada no 64 n no 65...tq for info...:)

    ReplyDelete
  5. dh check dh ada pn..no 17 & 18...
    :)

    ReplyDelete
  6. No... 71... & 72..

    link FB: https://www.facebook.com/ciksiezuka

    ReplyDelete
  7. Ada...9&10 :-). Tq kema. (jgn lupa joint contest oreo tau).

    ReplyDelete
  8. Dah ada no 33 dan 34....moga bertuah.

    ReplyDelete