Monday, May 7, 2012

1st Giveaway By Iena Eliena

klik banner kalau nak join
tamat pada 7 Jun 2012

tag

tau dari Iena Eliena sendiri

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn
klik2 sini sama..hehe..
Thanks

Jom Melancong dengan HZtours

7 comments:

  1. thanks sudi join segmen tambahan GA cik iena(^_~)
    nama da update
    sila semak nama yer
    takut cik iena terlepas pandang..
    cik iena update ikut yg post komen dkt blog + yg tag cik iena kt fb
    tapi mayb kt fb xperasan semua sb bnyk sgt notification..
    so tgk dlu yer bilangan vote sblm cik iena cabut undi
    (^_~)
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-tambahan.html
    Good luck & all the best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait...dh komen kat blog cik Iena..hehe :)

      Delete
  2. salam
    ni utk pertanyaan mengenai digi award
    seperti yg tertera di bahagian segmen tambahan..link yg cik iena berikan adalah link blogger of the year..
    cik iena tak sertakan link lg satu tu sb mmg tak target yg tu sb tak menepati syarat kategori iaitu blog gosip..blog cik iena bukan mengenai gosip..so sb tu cik iena cume letakkan Nuffnang blogger of the year dlm syarat penyertaan untuk segmen tambahan nie..

    ReplyDelete
  3. BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  4. bw here..dari segmen yang sama, nice belog,..jemput singgah :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  5. BW & follow sini ^^

    http://aenvanilla.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete