Sunday, May 13, 2012

Jom kite undi Eqbal Zack

BERTAMPAL SAMPAI 13 MEI 2012

Salam buat semua. Saje nak bagitau..CiKema dah dapat badge button yang Woww dari Eqbal Zack. Dapat2 je si tecik saya itu sibuk mau pakai...hehe

Jangan lupa vote tau..saye pun dah soh ibu saye vote sama..hehe :)

Jomlah vote Eqbal Zack dalam kategori "BLOGGER OF THE YEAR" untuk DiGi WWWOW Awards 2012. Caranye mudah je... kena terjah kat blog dialah kan..Sila TEKAN SINI. Boleh vote sekali je sehari. Tapi bile cuba2 lagi..CiKema dah vote 2 kali sehari...gitewlah..guna FB & Twitter...

Bagi membalas usaha korang ari2 vote/undi, Eqbal Zack ade menawarkan hadiah berupa Handphone, Ear Earphone dan juga DiGi WWWOW Button cam gambar2 kat bawah nun.... Sila jenguk kat n3 Blog It and Win dari Eqbal Zack untuk makluman lebih lanjut.

LG Handphone with Wi-Fi x 1 Winner

CLIPTEC In Ear Earphone x 3 Winners

Limited DiGi WWWOW Button to all participants

So nanti...korang votelah hari2 tanda sokongan korang pada dia yer. Jangan nanti bila dia dah berjaya, masa tulah korang dok sebuk2... konon2 pernah kenal dia or kawan dia, tapi vote pun tak pernah..cam no? Masa nilah kan...hari ni dia minta bantuan kita..sok2 manalah tau, kite plak nak minta bantuan dia kan...kan..


Tak salah buat baik walaupun Eqbal Zack ni takde kena mengena ngan kite pun. Insya Allah kalau ade rezeki terpijak ke apa...ha dapatlah korang memiliki hadiah2 yang ditawarkan oleh Eqbal Zack tu. Suka tak? suka tak?...

Apa2 pun..Good Luck yer Eqbal Zack dan juga pada korang2 yang join Blog It and Win dari Eqbal Zack dan sudi vote Eqbal Zack tu.

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn
klik2 sini sama..hehe..
Thanks

Jom Melancong dengan HZtours

16 comments:

  1. Assalamualaikum akma,
    terima kasih join promo digi woww utk abg eq.
    sememangnya digi woww ni sgt2 sukar sebab semua hebat2 yg join..
    abg eq sampai dah lembik nak kempen. Tapi abg eq percaya pada usaha keras kalau nak berjaya.
    Entry ni abg eq akan linkkan kat entry contest. terima kasih ye..

    ikhlas,
    abg eqbal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Abg Eq
      Insya Allah, rezeki tu semua serah pada Allah. Kalau dah rezeki abg Eq, meti ade punya. Apa2 pun..semoga berjaya... :)

      Delete
  2. Replies
    1. Jom2..ari ni blom undi lagi..nak undi skang juga..hehe

      Delete
  3. awak berminat nak beli contact lens & kamera lomo?? boleh tengok kat sini https://www.facebook.com/pages/Korean-Lens/202317823219252

    ReplyDelete
  4. tag awk..http://www.alyzafisol.com/2012/04/blog-alyzafisolcom-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Hi, you check email ? You need choose another ring as number one ring already got winner chosen as she fastest email me, pls choose another ring yesh

    ReplyDelete
  6. semakin rancak kempen ni... Semuga berjaya bro EZ

    New Post by MQ : Al-Fatihah buat Allahyarham Bob Kuman

    ReplyDelete
  7. Salam Akma,
    abg eq dah terima your email.
    just nak tanya, abg eq ada your FB tak? apa id fb?
    tq

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH! Anda PEMENANG UTAMA DiGi WWWOW "BLOG IT AND WIN!". Terima kasih atas kiriman e-mail (bukti vote).

    Sila email kepada saya maklumat anda untuk urusan pengeposan hadiah. Terima kasih.

    eqbalzack.com

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhhhhhhhh tahniah.. dahsyat tu hadiah :)

    ReplyDelete
  10. Salam Akmarwati. Hadiah Contest dah pos tadi-POSLAJU. Tracking no: EM109402485MY. Dah sampai maklumkan pada abg eq ok...

    ReplyDelete