Sunday, June 17, 2012

Sample Diapers untuk anak...



Ni plak untuk ibu yang punya anak masih pakai diapers. Boleh gak kalau nak cuba or minta free sample diapers ni.



3. Drypers


Macam biasa isi je form yang ado. Insya Allah dalam masa beberapa minggu dapatlah free sample tu. Hehe

Kalau ade lagi mana2 produk yang bagi free sample jangan lupa bagitau Cikema ek. CiKema memang suka minta free sample ni. Saje nak cuba-cuba...boleh gak share ngan semua..tak gitu???

Boleh juga kalau nak terjah kat Malaysia Free Sample giveaway ni. Banyak free sample yang korang leh dapat kalau nak. Terjah jangan tak terjah tau... :)

6 comments:

  1. Baby love tebal. Slalu guna 2 nama utk sample diapers ni dgn address beza la. Lps ni kema try buat entry sample susu. Mesti sume suka. (dumex, dutch lady, enfa, wyeth n mcm2). Hehehh...

    ReplyDelete
  2. wahhhhhh... bagus betul information ni.. nak try la pulak.. :D Tima kasih KEma ya.. !

    ReplyDelete
  3. selalu gak apply kan utk adik sbb dia yg ada ank kecit..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Try jangan tak try...kalau menda best kenapa tak mo kongsi kan...sharing is caring each other..hehe

    ReplyDelete
  5. Kak Asiah...akan di buat nnt. thanks bg idea untuk sample susu..kena godek2 dulu brand mana yg bagi sample..dh ade nnt..kema buat ek..tunggguuuu...hehe :)

    ReplyDelete