Wednesday, December 8, 2010

Deepset not Deep Purple

Deepset "the light we shed shall burn your eyes" CD

godek2 jumpa gak pasal Deepset ni, not Deep Purple k. siap ada video lagi. silalah tengok..hehe


boleh gak tau kat Malaya Park dan juga Si Jambi Darat

haha..nak tergolak Cik Kema menengok muka suci murni en Jalut. ngeh3... sumpah tak tau pun yang en.Jalut ni ada band. nama band pun tak pernah dengar pun. Deepset... korang pernah dengar ke? dah lama dah band ni ujud. sblom kenal dia lagi..


ekceli, en.Jalut ni kawan kepada Cik Pejal. (saje nak promote band dia.manalah tau dia nak banjer klau ade rezeki bertimbun.Amin) sebab last week baru dengar album Deepset ni. serius Cik Kema rasa cam nak tido. jangan marah ek... tp sangat mengejutkan yang album tu very fames kat obersea. memang tak sesuai tuk org Msia kot. tambah2 cam Cik Kema ni. takde jiwa seni..hehe




apa2 pun, Cik Kema haraplah kan band Deepset ni berjaya dalam industri musik tanah air sama cam band2 yang terkenal kat Malaysia. tapi kalau dah terfames kat luar negara tu lagi best apa..dapat gak korang jalan2 cari pasal makan hangin kat obersea not deep in the sea ek. Selamat Maju Jaya. Moga2 korang lebih sukses dalam kerjaya..
Jalut yang pakai songkok 

gambo zaman bila plak nih...


ini dari JunkOnLine

ini kat Fuhrer Mellow

CK: en.Jalut dikabarkan tgh wat lagu.tp ilham tak dtg2 la plak..En.Ilham silalah dtg yer. En.Jalut winduuu..akeke .di harap Cik Aryn boleh tolong bagi ilham pada en Jalut. (Jalut tu bukan nama sebenar) Nak tau pasal en. Jalut sila jadi kawan dialah yer..hehe 

2 comments:

  1. nice blog dear :)

    flw me too at
    http://sylarosli.blogspot.com/

    thx :)

    ReplyDelete