Thursday, December 23, 2010

BlogLarian

Assalamualaikum. 
Cik Kema nak cuba cara untuk mempromosikan blog ni guna 

"Saya suka berblogwalking kerana...." 
nak join giveaway, contest dan lucky draw banyak2 disamping berkenalan dan menambahkan ilmu yang makin kita cari makin banyak yang kita tak tau. Macam2 ada.
(tidak lebih 30 patah perkataan)

tag HusnaTashaNad & Ekin 

4 comments:

  1. thx wat had u done to my blog & kema cena nak join blog larian mcm pening jek? hehehehe

    ReplyDelete
  2. aku pun fening gak..tu pun aku belasah jeh...haha
    tgk2 n3 org lain gak tu..hentam sajalah.. :)

    ReplyDelete
  3. dah masuk dalam list ke ck?

    ReplyDelete
  4. entahlah..tak taula plak..agak pening jg nengok Blog Larian tu..huhu

    ReplyDelete