Thursday, December 2, 2010

Pandainye Bodek...

Alhamdulillah, dek kerana membodek tak hingat semalam dapat gak blog Cik Kema tersenarai dalam bloglist GTO tuh. Waka waka wakakiku busyuk


jeng...

jeng...

tengoklah ni..

termasuk gak..suka3

Sebenarnya CK sangat hepi ari ni, disebabkan n3 semalam tu Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.Com, En.Eyriqazz tertawan kot. manyak perasan maaa... Cik Kema sebenarnya nak ucapkan terima kasih kerana GTO sudi memilih blog ni untuk disenaraikan dalam bloglist GTO tu. Jangan disenarai hitamkan sudah le yer..

Ni ada banyak soklan nak tanyalah. selama mana boleh berada kat situ yek? ade syarat lain ke pas ni? ada kemungkinan kena karate kick ke? jangan..nnt Cik Kema buka silat plak kang... or sekadar temporary jeh? ha amik..banyak soklan tuuu..boleh ke jawap?

CK: Apa-apa pun Cik Kema berharap boleh jadi tali barut sama macam Kak Ina KL..pengikut je. maklumlah saya ni masih baru.banyak lagi kena blajar..anyway, bukan Cik Kema je tau. ramai lagi yang dah tersenarai dlm list tu. mesti sonok derang tu kan..Cik Kema pun suka gak..thank u so much GTO.

7 comments:

  1. Cik kema tahniah....blog DeQdEq pun tersenarai...tu....yg atas blog Cik Kema..hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe...tahniah tuk deqdeq juga.sonok kan..kan..

    ReplyDelete
  3. tu la....mmg seronok sgt...harap2 la kan lepas nih blog kita semua mkn hebat dan ramai yg datang...

    ReplyDelete
  4. wahhh tahniah sis.....hihihi baguskan blog GTO ni.....

    ReplyDelete
  5. betul2..Cik Kema pun harap cam tu juga.moga sukses nnt.hehe

    ReplyDelete
  6. Thanks Queen F..u too, skali dlm bloglist juga kan..kan..

    ReplyDelete