Tuesday, March 22, 2011

Syukur.. dapat 2 kemenangan

Semalam jenguk2 blog Cute Mum. kagum sampai 5 kemenangan sehari tu. bertuah betul dia. ari-ari menang hadiah. dalam tengok2 tu adelah juga di antaranya yang CiKema join. so adelah menang hadiah skit. tapi tak sehebat Cute Mum le kan.

Boleh terjah kat pegumuman GA Like & Comment. semua yang join dapat hadiah. baik sungguh penganjur Lynn Azlina. Manalah tau kan, kot2 ade gak nama korang sekali ke.



Yang ni plak kebetulan je dapat. CiKema di antara Pemenang Pengunjung Bertuah itu. sepatutnya satu je tapi dek kerana Penganjur in good mood, CiKema pun dapatlah juga. Thank u so much Arni. Alhamdulillah, hadiah dah siap pos tu. tak taulah apa hadiahnye. maklumlah misteri..tunggu jelah posmen sampaikan. 


Tahniah juga untuk semua yang menang. Syukur Alhamdulillah. ade gak  yang  CiKema dapat bulan ni. tempias tuah Cute Mum tu terkena gak kat CiKema. Suka sangat. Moga-moga hari-hariku bertuah lagi macam Cute Mum. Amin..hehe

2 comments:

  1. hihihi..
    insyallah ada rezeki mesti bertuah jugak..
    tahniah tau!

    ReplyDelete