Monday, April 23, 2012

Terjebak sudah ke blog abang ke uncle Jonni ni???

Salam, nak bagitau gak.. tetiba je terjebak untuk terjah ke blog Uncle Jonni. Ni semua gara2 si dak D aka Fatin Diana yang publish kat FB. Haaa..kan dah tersangkut...seronok gak layan blog cam kartunis gile-gile ni... Boleh la juga mereleasekan tensi kot2 kalu ade bersarang kek dalam kepala hotak tu kan..jangan jadi cam si Dira plak. Siap minum ayor klorox lagi dek kerana keciwa ke hapa..tu pun tak taulah kisah benor ke dak...dengor pun kat radio era je..pas tu ade plak orang dok publish kat FB skali..

catatan abang jonni
silalah terjah berkali2

kot ye pun frust menongeng sekali pun, janganlah buat keje yang bukan2 ek..ce minum air milo ais tabur ke, fresh oren ke, teh o limau laici ke..kan sedap..ni ayor korokmu klorox gak yang nak di minum... ni apa yang didakwa oleh mereka yer..kisah benarnye tak taulah..huhu

Dira Abu Zahar

apa ke cite mengarut ni..nak cite pasal abe ko..Uncle Jonni la... ha Dira, baik ko layan Abang aka Uncle Jonni tu. maybe kureng skit sakit paler ko tu...dia pun solo lai..ce masuk meminang...kot2 Aku terima nikahnya nanti..gitew...

Sekian, tetiba je nak promote gak..sebab hati senang ini ari. Besday anakku Muhammad Faris Aqmar (22 Apr) yang ke 6 tahun.

klik2 sini sama..hehe..Thanks

1 comment:

  1. huhuhu... alamak... thanks ya... huhu... terharu der...

    ReplyDelete