Friday, December 14, 2012

TAKASIMA Livia isofa

Assalamualaikum...

Dah tengok iklan TAKASIMA Livia isofa ni? Kalau blom..dinasihatkan tengok...kelakar tau...tak caya sila tengok yer...hehe



Amacam? Mesti terasa nak membelinya ye dak..dak dik dok...di dalam dada...eh layan dangdut le plak. Mau taknye... Badan boleh jadi langsing tiba2 kannn...habislah segala produk kecantikkan yang ado kat pasaran...menangis semua yang tengok...tak gitu? Apa merapu tuuu...

Ting tong sudah masuk air gamaknya. Apa yang penting? Iklan tu sangat comel kan...kan...Ok nampak macam membawa mesej soh para suami menghadiahkan kerusi itu bagi me'maintain'kan kelangsingan isteri. Jadi masalah badan naik tiada lagi...Isu gemuk pun tiada...lihat pinggangku...ramping kan...kan..

Ok..sila pilih warna kegemaran. CiKema cop kaler Kuning tu. Berangan ala-ala permaisuri raja...dreaming is free right? Jadi..mimpikan yang indah-indah...hahaha..

Macam2 kaler ado...Merah, Kuning, Biru, Kelabu...mana satu pilihan kalbu?
Back to serius... Dari apa yang CiKema perasan, Livia isofa brand TAKASIMA ni nampak sangat menarik tak macam kerusi urut yang biasa kita tengok tu. Biasanya warna-warna dia macam hitam atau putih je kan. Lepas tu material dia daripada kulit. Kali ni tengok nampak lagi comfort je. Lagi menarik...tertarik..ko memang deboommm...kan..kan..tergoda i...en. Pejal sila belikan 1 yer...akekeke

Nampak lebih santai...barulah syiok bila balik keje tu...sambil badan kita diurut...boleh gak jadi tempat untuk beristirehat. Dalam masa yang sama badan yang demok or gempal tu boleh dilangsingkan sekali...dah tak payah susah nak gi gym kot...eh! tu tak sure sebenarnya...nak tau kena cuba beli dulu...Beli pun nak cuba gak ke? Hehehe..

Special Features
  • Pelvic Corrective Exercises
  • Relaxation
  • Buttocks Firming & Waist Trimming
  • Body Sculpting
  • Stretching Exercise
  • Lifestyle Furniture
Maklumat lanjut boleh terjah kat TAKASIMA Livia isofa jenama No. 1 di Jepun. Di Malaysia ni...jenama apa yang no. 1 yer? Semua layan kot...apa2 pun boleh janji berkualiti dan berpatutan..Apa kata anda?

CiKema xpernah beli kusi urut2 ni. Stakat cuba kat umah sedara mara adelah. hehehe

1 comment:

  1. sangat comey..kaler cantik menarik tertarik..

    ReplyDelete