Friday, February 24, 2012

Al-Fatihah buat Faris

Assalammualaikum, CiKema rase sungguh sebak sangat bile nengok gambar Faris kat bawah ni. Bergenang air mate melihat penderitaan Faris. Dahlah nama pun lebih kurang nama anak CiKema..umur pun sama. Sedeh sangat2 bila melihat air matanya mengalir dek kerana penderitaannya mengidap penyakit barah darah yang mana 1 dalam 10k orang yang menghidapinya.

Al-Fatihah buat arwah Faris Nur Daniel


Kelmarin baru je baca pasal arwah kat blog Red Mummy berkenaan dengan derma kilat untuknya. Tup..tup baru buka fb tadi, dapat tau yang Faris dah pergi buat selamanya. Aduhh...sedeynyee... terasa macam CiKema sendiri yang kehilangan anak. Tak taulah macam mana kalau betul2 terjadi pada kite sendiri kan. Harap keluarga arwah Faris tabah menghadapi dugaan dari Allah. Sesungguhnya setiap yang berlaku pasti ade hikmahnya. Semoga arwah ditempatkan di Syurga hendaknya. Aminnn.. 

Photo Jenazah Faris yang di share oleh Mazidul Akmal Sidek

2 comments:

  1. al-Fatihah utk adik Faris..salam takziah utk keluarganya..

    ReplyDelete