Tuesday, July 3, 2012

Antara Pemenang The Amazing Spider-Man Astro Ceria

Result untuk  Astro Ceria | The Amazing Spider-Man yang CiKema war2kan soh korang join sebelum ni dah kuar. Boleh tengok kat Astro Ceria - Senarai Pemenang Spiderman. Nanti bolehlah ambil tiket dan tengok cite The Amazing Spider-Man tu seperti kat bawah ni.


Alhamdulillah...CiKema letak semua nama anak2 ngan ayahnye skali en. Pejal le tu kan. yang sangkutnye nama en. Pejal. Sejak 2 menjak ni nama en. Pejal memang bertuah je. Syukur... Ade lagi..sepupu derang pun tersenarai gak antara pemenangnye. manyak syiok maaa...Bolehlah gi menonton beramai2 kan..tiket pun banyak dapat tu. Suka3...

Nama Pak Usu n Lana yang ado

Kali ni rasanya, CiKema tak dapat join sama. Memang tak pun...Dalam pantang..tu pasal tak letak nama sendiri..hehe..kalau tak giler kuasa meroyan gak nak pi sama2. Hehe..pantang buat cara pantang ek...Takkan semua nak terjah ye dak..tak sesuai.. Apa2 pun..tahniah juga pada semua yang dapat hadiah. Next time boleh cuba dan cuba lagi untuk movie yang lain plak...hehe

Astro Ceria - Untuk Kite Aje

5 comments:

  1. tahniah akak....bertuah sungguh :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah n thanks Onie..tuah anak2 n suami tu. Akak mana bleh gi pun..huhu

    ReplyDelete
  3. tahniah cik kema...

    hadiah brooch dh sampai tadi..mekasih byk2 ye..

    ReplyDelete
  4. cik kema dah bersalin ke..?

    ReplyDelete