Assalamualaikum semua...
Berminat boleh inbox/email/sms saya, :)
012-2642259
akmarwatiabrashid@yahoo.com
potato wedges xtermasuk tau..hehe |
Cara cara membuatnya:
Untuk hidangan 1 pinggan
1) Masukkan beberapa sudu besar ke dlm mangkuk.
2) Masukkan air panas ke dlm mangkuk tersebut dan kacau hingga betul2 sebati dan tidak berketul ketul.
3) Jika terlalu pekat boleh tambah air lagi.
Cara penyimpanan:
1) Paket sos cheese yg telah dibuka, boleh disimpan dlm suhu bilik dlm masa 2-3 bln.
2) Pastikan paket sos yg telah dibuka , ditutup rapat dan simpan dlm bekas yg kedap udara.
3) Jika ada lebihan bancuhan , ia jugak boleh disimpan dlm peti sejuk selama 2-3 hari.
sedap ni.. ada rezeki nak beli sos ni nanti.. insyaAllah..
ReplyDeletehmmm nampak sedapnyer....
ReplyDeleteKalau sedap..orderla satu Maly..hehe
ReplyDeleteLama xdgr cite ko...lama juga daku xBW ke blog ko..nnt akan kuterjah.. :)