Sunday, April 10, 2011

Wii memang Wow wee...

Sejak Wii ade kat umah ni, ari2 le anak2 ku main menda alah tu. semua boleh lupa tu. sanggup tak makan, tak ngaji sebab nak main wii. kadang2 tu..siap tahan2 nak tencing yak lagi tu..hai budak2 ni..sabo ajelah...
ni la rupa Wii

Wii ni ala2 PS3 jugak le. cuma pergerakan tak terhad pada jari jemari je. Wii siap boleh buat korang bersenam, terutamanya kalau korang cuba main boxing dan tennis penuh perasaan. padahal tak yah beriya2 sangat pun. just gerak2 je remote tu skit2..kompem gerak..sesuai sungguh untuk semua peringkat umur... tengokle klau dah pandai pegang remote n gerak2an barang le kan..ha..boleh sangatle nak main Wii ni

moh kite main boxing..

biasalah, mesti ade gak masalah kat permainan ni, klau tak pasan orang ngah lalu lalang..kompem ter tunjal paler or terbelasah derang dengan tak sengaja. anak2 pun dah ngadu sakit2 tangan...

kalau dah over ngat main Wii boleh jadi cengini.

Dua 3 ari ni cam best jee..CiKema pun lenguh2 satu badan. Wii ni memang boleh wat berpeluh gak le bila main hok yang sukan2 tu. mengah gak le..maklumlah lame bebenor tak bersenam..ade Wii ni boleh gak bersenam n mengeluarkan peloh..tak banyak..skit pun ok gak.... 


Wii vs PS3 vs XBOX

tapi...apokan dayo..Wii tu bukanle rete kami pun. pinjam dari Cik Aja.. terima kasihle pada Auntie Aja yang sudi kasi pinjam Wii tu dan menceriakan ari2 kami di bulan April ni. hehe

pssst...gambar banyak amik kat google..sendiri punya tak sempat edit n upload. jangan marah...

CK: auntie Aja ni kaye lah..boleh beli Wii kate anak2ku..hehe...nnt kite pinjam lagi rete Auntie Aja ek, maklumlah Ayah n Ibu tak sekayo Auntie Aja. huhu..sape nak pinjam2 gak, boleh contact CK ek..akekeke

pesanan wat tokey Wii..sila bagi CiKema Wii free satu yer, kerana dh promote Wii kat sini..ceh main order jeh..hahaha..

3 comments:

  1. fuhhhhhhhhh, baguss utk lps tensen nih...heheh!

    ReplyDelete
  2. Hi.

    JOm join contest

    http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

    ReplyDelete
  3. Ada Dalina >> ok gak tuh..tp kena gak tgk2 orang keliling, jgn sampai ade yg tercedera udah ler..buat utk senaman lagi elok tau..boleh gak mengurangkan lemak2 di badan.klau ado laaa.. hehe

    juanita >> orait..Insya Allah nnt sy join

    ReplyDelete