Tuesday, November 16, 2010

UncleSeekers & XPermaisuri Aishah

Salam. Hari ni betul2 cam tak percaya je. CK baca pasal pendedahan berani si uncleseekers dengan 'cinta syhhh'nyer si xPermaisuri Aishah dari blog cik As mula2 sekali.then trusss..ke blog uncle la... ada gak CK rasa si uncle tu macam mengambil kesempatan je. gila glamer orang kate. tak berjaya kat tv dengan mencari hantu kat umah2 lama, kubur2 or dalam hutan mana tah..(CK takut nk tgk cite2 merepek or hantu-hantu ni, so tak tgk le sgt cite2 Seekers ni) skang mencari galmour dengan cara berblogging. maklumlah mungkin nak ikut jejak blogger2 sebelum ni yang tiba2 terglam dengan tak sengaja dek n3 mereka yang diluar kebiasaan atau boleh mencalar imej negara. Inikan pula bercinta dengan xpermaisuri agong...lagilah...
xpermaisuri Siti Aishah semasa pertabalan baginda
xPermaisuri with uncleseekers, amboi mesranyer
Pendedahan berani uncle ni mungkin akan menjadi salah satu topik dan perbualan yang bagi uncle dapat menaikkan nama dia dan seterusnya dicalonkan sebagai orang paling popular masakini sebaris dengan nama2 terkenal seperti artis2 glamor dan ahli politik negara. takde cara lain ke uncle? apakah tujuannye dan apakah sebab musababnye pendedahan ini, anda boleh baca sendiri kat blog uncle seekers.


Akma: tak tau nak cakap apa, sesuka hati je uncle ni, Seek for the truth? erm....dh lama tak tgk Melodi, seblom ni bukan main marah lagi kat wartawan Melodi cite pasal uncle,siap mengamuk2 lagi. pas ni kompem sayang giler kat Melodi kan..kan..glamer kejap ye uncle...yes..yes..tak gitu?lawak gak tgk uncle terkena ngan Dato' Fadilah Kamsah.memang sentap..menyound orang sesedap rasa, tp ilmu tu tak cukup di dada..hehe :)



lawak2...kan dh kena ngan otai ngeh3 :P

2 comments:

  1. huishhh..betul ke ni..berani mati sungguh...

    ReplyDelete
  2. itu la pasal...akma pun tak sangka.huhu :)

    ReplyDelete