Saturday, February 5, 2011

Keputusan OpisMate GiveAway

Mari kita mulakan dengan pemenang hadiah saguhati. 

Calon-calonnyer ade kat SINI....

Hadiah Saguhati untuk OpisMate GiveAway
dan nombor yang bertuah itu adalah...


ada 4 orang pemenang hadiah saguhati. yang takde gambo tu, pasal gambo tak dapat ditransferkan. Hangin gak, tetiba ada virus kat dalam memory hp. Huhu

Apa pun jom kita tengok milik siapakah nombor2 bertuah itu.

peserta no 16

peserta no 52

peserta no 68
eT 

peserta no 35

Tahniah pada para pemenang.
Nanti email butiran diri seperti Nama, Alamat dan No. Phone ke antasia_aima@yahoo.com

Baru 4 orang je kan. 
Tunggu keputusan seterusnya....
;)
Kasi suspen n suprise skit...hehe

9 comments:

  1. tahniah yang dah menang..

    klik HB kat sini

    ReplyDelete
  2. suspens tu

    me dtg click ur HB utk ari ni

    ReplyDelete
  3. Tenkiu2..
    Saguhati pon dah cukup bagus kn.
    Nnti ai email details yer.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada para pemenang! ;)

    Yeayy! Seronok walaupun menang saguhati. :)
    Okay. Arol sudah emailkan details dan klik2 HB.

    *Kalau tak terima email Arol, inform di shoutbox blog Arol yeah! :')

    ReplyDelete
  6. tahniah utk semua pemenang..klik hb kat sini..

    Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

    ReplyDelete